Om Gullsmed Dahlsveen

Hos oss finner du trendsettende merker og de vakreste diamanter. Vi bistår gjerne i jakten på ditt eller din kjæres drømmesmykke, og vi gleder oss til å se deg i butikken!

Utvalget vårt spenner fra det aller siste i motebildet til det meget klassiske og eksklusive. Blant annet inngår trendsettende smykker fra danske Ole Lynggaard Copenhagen og norske Bjørg i vårt sortiment, og vi har et stort utvalg av lekre diamantsmykker og løse diamanter. Vi har flere spennende konsepter på forlovelsesringer og gifteringer, og kan levere ringer i blant annet ulike gullfarger, platina og sølv. Vi har også sølvbestikk, dåpsgaver og bunadssølv.

Vi tar i mot reparasjoner av smykker, graveringsarbeid og annet fagarbeid. Dette utføres av dyktige gullsmeder, diamantfattere og gravører.

Vi er forhandleren for NTH-ringen for sivilingeniører og sivilarkitekter fra NTNU, TLU-ringen for trafikklærere fra HiNT og sykepleiernål for sykepleiere utdannet ved HiST

 

Historie:

I 1926 etablerte Ola Dahlsveen seg for første gang som gullsmed i Trondheim, før han noe senere åpnet dørene i sin butikk i Olav Tryggvassons gate. Med unntak av noen års butikkdrift i Thomas Angells gate, mens Idungården ble bygd, har butikken ligget på hjørnet Olav Tryggvassons gate/Nordre gate. Vi er en av byens eldste gullsmeder, med lange tradisjoner.

Siden 2007 har butikken vært en del av Mestergull. Mestergull er landets ledende gruppering i gullsmedbransjen og høster anerkjennelse for spennende smykkekolleksjoner og utførelsen av håndverk av ypperste klasse.

Vi kan tilby bytting i alle landets Mestergullbutikker, og du kan også bruke gavebarrer og gavekort fra andre Mestergullbutikker her hos oss.