Lykkeringene garanteres utført med kvalitet og håndverk av ypperste klasse. De er utviklet av våre designere i samarbeid med gullsmeder som i sitt arbeid bruker tradisjonelle teknikker, moderne metoder og nyeste teknologi. Resultatet er en kolleksjon glatte ringer som innfrir de strengeste krav til produksjon, bruk og komfort - en kolleksjon hvor hver enkelt ring er spesiell og unik.

Uansett hva dere velger fra Lykkeringene velger dere rett. Gjennom Lykkeringene får dere muliheten til å skape deres personlige ringer gjennom bevisste valg av alle detaljer. I butikken får dere kyndig hjelp til å finne de rette ringene og skape et unikt produkt kun for dere. 

Besøk også vår designmodul www.lykkeringene.no

 

 

PROFIL 

Opplev de 8 forskjellige profilene og velg den som er mest komfortabel for dere. 

Mange av profilene er avrundet inni, noe som gjør ringene mer behagelige å ha på - de skal jo brukes hver dag. 

 

BREDDE 

Valg av bredde er viktig da dette skaper de rette proporsjonene mellom hånden og ringen. I Lykkeringene kan dere velge blant 9 bredder, fra 2,5 mm til 8,0 mm etter hva som passer best til den type og stil dere søker. Ønskes annen bredde spesiallager vi gjerne dette.

Proporsjonene avhenger også av størrelsen på ringen og vi ser stadig oftere at par velger forskjellige bredder på ringene sine. Ikke for at de ønsker å være forskjelige, men nettopp med rette proporsjoner - å være like. En liten ringstørrelse vil virke bredere enn en stor ring, derfor velger han oftere større bredde på sin ring. 

FARGE 

Velger dere en ren og kjølig farge som i det hvite gullet eller en gylden og varm tone fra gult, rosé eller rødt gull?

Valget er deres.

I Lykkeringene kan dere velge fra hele spekteret av gulltoner og gjerne kombinere disse i én og samme ring. 

Lykkeringene gir dere også muligheten til å legge til den femte fargen, og skape en ekte regnbue-ring. Den femte fargen henter vi fra metallet platina (pt), et edelmetall langt mer kostbart enn gull. Med platina kan dere få to nyanser i hvitt - sofistikert og elegant. 

Alle Lykkeringene kan også lages i rent platina, palladium og sølv.

 

 

 

 MØNSTER

Som eneste kolleksjon i landet gir Lykkeringene dere også muligheten til å velge mønster og kombinasjoner av disse. Alle mønster blir diamantskåret i ringene ved vårt verksted og de blanke kuttene skaper nye muligheter i deres design. 

I 2016 utvidet vi mulighetene ytterligere, slik at det nå er mulig for dere å designe deres helt egne mønster. 

 

 OVERFLATE

I Lykkeringene finnes mange spennende overflater. Noen fine og sarte, andre grove og strukturerte. Den blanke overfalten fra høyglanspolert gull er klassisk og varig, mens kombinasjoner av farger, overflater og mønster kan skape spennende idéer og fremheve hverandres egenskaper. 

Enhver ring vil under bruk bli utsatt for slitasje og merker, og overflater vil derfor kynne endre seg med dette. Spør oss om råd i butikken. 

FATTING

Ønsker du en liten hjerteslipt diamant i ringen din? Eller kanskje et dryss med diamanter i ulike farger? 

Slik kan du fatte diamanter i din Lykkering:

1. Enkeltsten - gni- eller omleggsfatning i ønsket størrelse og antall.
2. Stikkfatning - tradisjonell stikkfatning i ønsket form.
3. Stjernedryss - gnifatninger fra 0,01 ct. og ønsket antall.
4. Spennring - diamanten står i spenn. 

Du kan også velge mellom ulike farger på diamantene samt velge å fatte diamanten i hjertefatning på innsiden av ringen.

 

 

 

 

 

 TEGN ELLER SKRIV SELV

Da vi utvidet designmulighetene i 2016, valgte vi å la dere få muligheten til å designe deres egne gravering og mønster. 

Med dette mener vi at dere står fritt til å velge font, om teksten skal være positiv eller negativ (trykket eller uthevet), skriftstørrelse og selvsagt tekstinnhold. For eksempel er det mulig å gravere et dikt, et sangvers, bryllupsløftene eller andre tekster som har betydning for dere to. Man kan også bruke egen håndskrift. 

I tillegg er det mulig å designe deres egne, unike mønster. Hva med å hente inspirasjon fra blomster, rosemaling eller etniske mønstere?

Kun fantasien setter grenser.