Gavetips til konfirmanten

Årets smykkesett til konfirmanten er utført i enten 14 karat gult eller hvitt gull, og er prydet med glitrende diamanter.

De små stjernene kan kanskje være en påminnelse om å strekke seg så langt man klarer, for å nå dit man vil i livet? Uansett om du kjøper settet med en tanke om at det kan ha et fint budskap, eller rett og slett fordi du synes det er vakkert, tror vi det vil falle i smak hos konfirmanten. 

Akkurat nå får du smykkene til kampanjepris i butikken vår. Ringen får du til 2.995,-, mens den før kostet 4.150,-. Anhenget får du til 1.995,-, mens det før kostet 2.795,-. Og de skjønne ørepyntene får du nå til 3.495,-, mens de før kostet 4.990,-. 

Lurer du på om du skal velge hvitt eller gult gull, kan det være en idé å se på hvilke farger konfirmanten har på hår og øyne. Varme farger kler ofte gult gull best, kalde farger kler ofte hvitt gull best, mens de som er mer nøytrale er så heldige at de kler begge deler. Hvis du ikke ønsker å følge noen "regler", kan vi tipse deg om at gult gull er tilbake for fullt. 

Velkommen til oss for en trivelig handel.